mun. Chisinau, str. Calea Orheiului 22

Tel: 022 00 99 77

Email: info@majestic.md

© 2017 by MajestiC 

  • Odnoklassniki - Black Circle
  • Black Facebook Icon
  • Black Twitter Icon

Roman & Diana

Am sarbatorit nunta pe data de 18.04.2015, pentru eveniment am ales sala Oliva pentru 200 de invitati. Am avut foarte mult loc pentru dans. La nunta am avut o programa de divertisment foarte diversa si ne bucuram ca am avut parte de o acustica buna. Mesele au fost foarte bine ornate si mincarea foarte buna. Administratia a fost foarte receptiva, si neau permis sa aducem dulciuri si alcoolul. Totul a fost impecabil. Suntem multumiti ca am ales MajestiC. 

C               ornel & Maria

Ne exprimam multumirea pentru restaurantul MajestiC pentru primire calda si pentru o basa bogata si bucate gustoase. Nunta a decurs foarte bine, toate bucatele au fost servite la timp, deservirea la fel a fost foarte innalta. De toate a avut grija administratoarea D-na Angela, astfel noi doar neam bucurat de eveniment. 

     ergiu & Cristina

Am sarbatorit nunta in restaurantul MajestiC, am fost foarte placut surprinsi de deservire si receptivitatea personalului. Bucataria a fost la nivel innalt, am primit si bucate din partea bucatarului sef. Am ramas foarte multumiti, revenim neaparat.